Nerozumění

Nerozumění

Anotace: Taková malá rýmovaná úvaha o tom jak je těžké se někdy v lidech vyznat

Jak stín ve světle, jak slunce ve tmě. Tos ty. Tos ty.
Jak vyznat se v tobě, jak porozumět ti? To s ty. Tos ty.
Jak odpovědět mám, když na nic neptáš se. Tos ty. Tos ty.
Jak zabrániti té srážce, jak porozumět překážce.Tos ty? Tos ty?
Jsem to já?
Autor Elennar Hollkin, 04.09.2010
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Alien.v.v.s., Jasmína Večerní
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí