Otevři oči!!!

Otevři oči!!!

Anotace: nevím co dodat.... přečtěte a uvidíte

Proč to tak rychle muselo skončit,
nenech smrt na de mnou tančit!
Však já vím, že lásku ke mně stále v srdci chováš,
myslíš si, že to schováš?!

Chybíš mi,
proč se tomu divíš?
proč mi z života mizíš?

Shází mi tvá slova,
po kterých jsem měla pocit, že jsem úžasná,
proč se život takto ke mně chová?
Tajemství chce schovat?!

Mizím ve stínu,
toužím po míru,
nechci noc, chci den,
ať mohu přemýšlet jen!!

Je těžké zapomenout,
pro tebe bych byla schopná zahynout,
srdce jsem ti dala,
staráš se o něj!!

Miluju tě, něpřestanu,
kdy rozum dostanu!!
Luna mizí,
iluze vidím...!!

Vrať se mi....
Autor Jasmína Večerní, 04.09.2010
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: 1982-JnU
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí