Hlavně nenápadně

Hlavně nenápadně

Anotace: Tak jak to chodí...

Sbírka: Láska x-krát jinak

Pár mokrých polibků,
ukrytých v koutě,
nesmělý dotek na prsou.
Deset ukradených minut,
když máš být na záchodě.

,,Jdu napřed, přijď za chvíli!
Hlavně nenápadně, nebo tě zabije,
znáš tátu, je hrozně přísný.
A my jsme na nedělním obědě."
Autor Veronika Ulická, 04.09.2010
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí