Stezk

Stezk

Anotace: ...

Sbírka: Stezk

Jsem sama,zavřená v prázdné místnosti,
moje srdce je plné úzkosti.
jsem sama,všude kolem ticho
a přesto je on tak blízko

Můj stezk po něm je tak bolestivý,
proč byl ke mě tak nemilostivý,
proč jsi mi řekl:"Jdi pryč!"
Z té velké lásky nezbylo už nic.

Co se to jen stalo?
Dala jsem ti snad mojí lásky málo?
Vše,co jsem měla,jsem ti dala,
téměž všeho jsem se pro tebe vzdala.

Teď vidím,jak je láska pomíjivá,
teď se mezi nás vloudila jiná.
Odešla jsem,už se znovu nevrátim,
snad už tě nikdy nespatřim.

Vim,že už mě nechceš znát,
tak proč nemůžu pořád spát?
Kamkoli se doma podívam,
jsi všude.Všude od tebe něco mam.

S plyšákem spim v posteli,
vzpomínáš?S tím,co jsi mi dal.
Ty dlouhé noci.....
.....nemůžu si pomoci.

Přemýšlim,když jdu do práce,
jak vše bylo krásné,
když sis pro mě chodíval,
za ruku mě vodíval.

Polibky jsi mě zasypával
v té době,když jsi mě miloval.
Když jsi se mnou ještě spával,
svoje dokonalý tělo jsi mi dával.
Autor 1982-JnU, 04.09.2010
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stesk se má psát

21.10.2010 00:28:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí