Ani ty...

Ani ty...

Anotace: Stýská se mi

Když koukávám se z okna,
většinou tam vidím tebe.
Když podívám se teď,
ty tam nestojíš, a nikdo místo tebe.
Pamatuješ jak si mi z okna mával?
Já za záclonou stála, a bála se abys mě neviděl.
Co bych teď za to dala,
abys na mě z okna mával.
Autor čokoládka, 05.09.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí