Nevinost

Nevinost

Anotace: ve jménu poslání, dva byli vyhnáni, Adam a Eva, Ty a Já..

nevinnost umírá
když mi ruce svírá
něžné odmítání

chceš i nechceš ani
tělem ani duší přijmout
vinobraní

skon podobá se hrám
žádná časomíra nám
v tom nezabrání

pro blaho své touhy
dovol mi stisknout spoušť
na okamžik pouhý

a řekni prosím pojď !
rozevři vlhké rty
sáláním mých dlaní

ag-jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Autor poetor, 12.11.2004
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí