U moře

U moře

Anotace: Další z mých smutných...

Jsem jako labuť, která neuměla žít bez tebe,
jsem jako pták, který bojí podívat se na nebe.

Bez tebe cítím se jako kámen v širém moři,
i když tu nejsi, má láska k tobě stále hoří.

Vím, že v lásku věřit mám,
řekl mi to i bílý tulipán.
Plody moře dala jsem si k večeři,
chci s tebou ležet na azurovém pobřeží.
Autor Nevis, 07.09.2010
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí