Procházka

Procházka

Anotace: ...

Rok s rokem prochází se beze slov,
pouze hvízdají si,
hledají touhu z hudebních osnov,
až pak pár písní vymění si.
Sní o zpěvu bez hříchů,
který stále nepřichází,
a tak - bez větších okolků,
prochází se ve všech nesnázích.

Jsou si souzeni jako němí,
z jejich citů se nic nevytratí.
Autor Lexisa, 07.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí