Túžba

Túžba

Anotace: 1.slovenská

Po tvojom těle túžim
Chcela by som s tebu žiť
Po tvojom těle túžim
Celý život ťa ľubit.
Keď sa pozrem na těba
Vidím pekného anjela
Ľubim tvoje dotyky
Na mojom nahom těle
Ľubim tvoje dotyky
Hladkanie od těba je skvelé
Dodýkaj sa ma a neprestávaj
Pomaly tak moje tělo poznávaj
Autor 1982-JnU, 09.09.2010
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí