Procházka noční Ostravou

Procházka noční Ostravou

Anotace: ***

na Montmartre vysokých pecí
města evropské kultury
dopadá špinavá a bledá zář
pouličních luceren

my dva
za svitu stříbrné luny
ve zpustlé a čarokrásné zahradě
v altánu, z něhož břečťan ukrojil
poslední kousek (ne)života
počítáme své prsty
propletené v chomáč
uschlých banánových listů
jež sladce čechrá teplý vítr
babího léta devátého září

a v temném koutě zahrady
tam vzadu, za sutí, mlázím
a shnilým pohřebním vozem
čeká strom života
čeká na nás
jsme blízko
lásko
Autor Metcheque, 10.09.2010
Přečteno 468x
Tipy 21
Poslední tipující: Najlin, Bíša, dream in emptiness, Gabrielle, ziriant, WAYWARD, Hazentla, CULIKATÁ, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

černá Ostrava... někdy krásná a někdy zlá to děvucha

27.12.2010 00:29:00 | Najlin

**

08.11.2010 00:54:00 | Bíša

...za oSTravu

10.09.2010 21:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí