Jedna noc

Jedna noc

Anotace: jediná s tebou a dalších sto bez tebe ...

sametem se pokrylo nebe jen bílé vločky svítily ve tmě
leželi jsme spolu a proplítali provázky myšlenek
někdy tak rozdílných jako ta pampeliška na sněhu
hřál si mě citem dřív hluboko zavřeným v tobě
tiskl jsi svoje srdce na moje a zpíval písničku citů
jako zvon na kostele zněl tvůj smích pokojem
a tvůj dech nevyrovnal se vůni žádné z květin
rty sladší než nejsladší lízátko
v přenádherné harmonii s mými .
vznášeli jsme se na oblaku peřiny .
na moji otázku "Máš mě rád ? "
odpověděl si mi slzou na mém srdci
" Jen jako kamarádku . "
a pak přišlo ráno a sebralo mi tě .
bez slůvka rozloučení
jsi odešel . . .
Autor Maťa, 07.01.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oprava : svítily . . . pardon se omlouvám ;)

09.01.2006 16:27:00 | Maťa

Smutná a pěkná (až na jednu hrubku :o)

09.01.2006 08:58:00 | Bajaja

povedený :) "jen jako kamaráda" se mi taky už párkrát zařízlo do srdce tak vím a chápu o čem to je. snad se ti tohle říznutí dobře zahojí a příště místo nože pohladí srdce teplá dlaň. držím palce.

08.01.2006 17:03:00 | kulishak

paráda, tak to má být.

07.01.2006 23:39:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí