Pro moji lásku

Pro moji lásku

Anotace: ...

Posbírám chmýří pampelišek
a ušiju polštář hebký jak milý sen
i pohádku přečetla bych ti
být k tobě o něco blíž

Už dávno nejsme děti
a přesto po pohádkách hladovíme
stárneme a tolik málo stále víme
...lásko moje...

Ten starý polštář vyhodím
je v něm ukrytý mnohý zlý sen
z letošních bylinek nasušených
uvařím ti čaj medem slazený

a z tvé nemoci bude jen stín...
Autor oběžnice, 13.09.2010
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Pevya, Myrja, vodnař, ta.cupka., Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, krásné verše, líbezné jako chmýří pampelišek :)

15.09.2010 15:45:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí