Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Vzpomínej a nezapomínej

Sbírka: Píšeš

Ještě sníš a sníš,
nevíš, co bude dál.
V tichosti zde spíš,
budoucnosti ses bál.

Na obloze hvězda padá,
je krásná bílá.
Spadne jen jednou, ne víc.
Nedokážu o ní více říct.

Vzpomínej na mě!
Nesmíš zapomenout!
Já jsem ta hvězda na obloze,
nech můj život plynout.

Vzpomínky zůstanou,
jen je najít.
Vem si knihu vzpomnění
a nech minulost jít.

Až mě najdeš,
vlož záložku.
Už nebudeš muset hledat
tvou vzpomínku.
Autor Kateřina Lukavská, 13.09.2010
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí