Jeden bez druhého

Jeden bez druhého

Anotace: Někdy člověk váhá, jestli má zůstat s tím druhým...Napadá hos pousta věcí pro...ale taky proti...

Sbírka: Postupem času...

Jak dlouho jsme spolu?
Já přestala to počítat,
Když ty už jsi mě neměl rád…
I přesto že se máme
Se pořád málo známe.
Vzájemně se vzdalujeme,
Budoucnost si malujeme
Jeden bez druhého…

Jenže…

I přes všechny ty hádky,
Odděleně strávené svátky,
I přes občasná ponížení,
Nebo dlouhé odloučení
Jsme jeden s druhým zůstali
A společně to ustáli…
Takže oba jasně víme,
Že už nikdy nevydržíme
Jeden bez druhého…
Autor wendy.poezie, 14.09.2010
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí