Slunce..

Slunce..

Anotace: .. mé

Slunce, mám Tě plnou hlavu
- stačí pouhá vteřina
pohledu do záře
všecka hoří, v tomhle stavu
slzy z očí, z jejich dna
svěřím vodní páře

s paprsky jsem noc protančil
bezesnou, i mou i Tvou
je tak? dle scénáře
jehož stránky slzy smáčí
pro mne psán je stínohrou
v roli Slunce žháře

kdy budu mít zcela jasno
proč mám slzy z plazmatu
stín v mém Slunci ztrácím?
zlaté vlasy s růží krásnou
za zády, tlak na patu
- k Slunci se obracím
Autor Petbab, 19.09.2010
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Květka Š., Mbonita, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, Jiná, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí