Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: ...

Noc je dlouhá, den je dlouhý
Zdá se to jako věčnost,
Jak vteřina vteřinu míjí
a pláč, že je zbytečnost?

Všechno, co řekneš naivně sní a pak to zvrací,
když prej je to lež a žádná vděčnost
Nejdříve řekneš, že ho miluješ a pak ho míjíš
a mu už se to bez Tebe zdá, jako nesnesitelná věčnost!
Autor Lamorte, 19.09.2010
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Manstein, evilyn, Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí