Ružová pouta

Ružová pouta

Anotace: ...

láskou spoutaný na střeše paneláku stojíš
Vnímaš ten čerství vzduch a skočit se však bojíš
Nelíbí se ti jak v poutech tě má
Jak drží tě spoutaného ta tvoje milá


Prober se ty nechceš na rukách ružová pouta,
raději černým křídlum přednost dáš
Nechceš být pořád jen něčí loutka,
co je to volnost právě ted poznáš
Autor Snilek.holka, 20.09.2010
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí