Světlo noci

Světlo noci

Anotace: ...

Sbírka: Jen pro ni

Pro tebe zhasnu světlo nocí,
která mizí za kopcem.
A ve slunečné moci
chci býti jen tvým snem.

Pro tvůj úsměv zbořím domy,
které brání mojí lásce.
A já tančím mezi stromy,
kde zpívám svojí krásce.

Pro tvůj polibek snad skočím
z výšky do hlubiny.
Já už tohle nevydržím.
Chci křičet bez viny!

Z křiku mladých žen
slyším jen tvůj hlas.
Chci prožít s tebou den
a chci to zkusit zas.

Na konečcích prstů
vidím světlo noci.
Z blahozpěvu smrtců
se cítím už na konci.
Autor Richard Ježek, 21.09.2010
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, CULIKATÁ, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí