Maličká

Maličká

Anotace: ***

Tajné večírky, drogy, sexuální orgie,
chtěl jí k tomu přesvědčit, ona křičela, že se radši rozejde..
Že odejde od něj, za to do huby dostala,
začala mít z něj stavy, doktorku si hledat začala..
Byl chorobně žárlivý, dával jí sledovat,
říkal, že jí zabije, když mu zkusí něco zapírat..
Maličká má depky,
nepomáhají jí tabletky..
Celé dny sama doma, celé noci nespí,
jde za ním do baru i když ví, že tam nesmí..
Barman se na ní usmál, když u baru stála,
chudáka ho za pár minut na ARO sanita vezla..
Proč to udělal, strach nedává na jevo,
nemůže si pomoct, ale má slabost na něho..
Neví jak mu oznámí, že bude otec,
připraví jídlo, svíčky, hudbu, desert, sekt, sex,
"Miláčku jsem v tom" - co ty děvko,
ani nepřemýšlej nad tím že si necháš to děcko..
Malá už viděla ultrazvuk a bojí se potratu,
v noci se sbalí a chce potichu zmizet mu..
Jenže on chytí jí a zmlátí
a maličká potratí..¨

Nic jí nemůžeš vyčítat, chtěla být jen štasnou, děvčátko z předměstí co nemá nic,
nepřestává ho milovat, at jí bije sebevíc..
Ten hajzl, at je k ní jakkoli zlý,
jí to nevadí..
Oči plné nadějě, zaslepené zklamáním,
co čekat od dívky co nedošla za snem svým..
Čas plyne dále, stále maličká nemá nic,
stále je stím hajzlem, stále jí to nevadí..
Autor amstafatko, 25.09.2010
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí