hořká

hořká

Anotace: jsou věci, které nevysvětlíte...

pod jazykem zase hořkost cítím
chutná jak... tonic? absint? gin?
rozhodím kolem tisíc sítí
však za výsledek neručím

lovím po čem ta hořkost chutná
a ty se ptáš co zase blázním
a ty se ptáš proč jsem zas smutná
a nechápeš můj důvod k bázni

a říkáš: tak se usměj málo
jsme spolu nemusíš mít strach
zas se ti jenom něco zdálo
jen déšť bubnoval na střechách

a já vím že mi nerozumíš
jsem sama ve tvé náruči
jsem stále dál a jsem stále níž
a hořkost - tonic - absint - gin
Autor branwen, 25.09.2010
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: Any 4, Skalsky Pavel, dream in emptiness, Slečna z konce duhy, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!

28.09.2010 12:12:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí