Počkám

Počkám

Anotace: Když člověk chce počkat, ale jistotu nemá.

Nevím kde začít, jak to mám psát,
jedno vím jistě, že tě mám rád.

Ty chvíle s tebou byly tak krásné,
jak na nočním nebi hvězdičky jasné.

Však něco je zlé, něco je špatné,
na co mi jsou mé myšlenky chvatné?

Není kam chvátat, není kam spěchat,
budu tu na tebe, budu tu čekat.

Žádný dlouhý čas nemůže přemoci,
jak jsme spolu bděli až do noci.

Jelikož jsi žena tak slastná,
přeju si abys byla šťastná.

A já budu jen rád,
když v tom budu roli hrát.
Autor pseudolus, 25.09.2010
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí