Mé uvědomění

Mé uvědomění

Anotace: pozdě, ale přece

Mé srdce je na sračku,
Výprodej mých vzpomínek,
Nešel dnes moc na dračku,
Cena byla příliš vysoká,

Má sebedůvěra utrpěla,
Těžké rány,
Na mé duši ulpěla,
Tenká vrstva strachu,

Dnes pohřbívám svou osobnost,
Pracně formovanou léty,
V zaběhaném systému,
Dnes prolnuly se světy,
Autor Ch.B., 25.09.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, malá slečna, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou chvíle, které příliš bolí...

26.09.2010 00:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí