Smrtelná nemoc

Smrtelná nemoc

Anotace: ...

Mám smrtelnou nemoc
byl mi diagnostikován ...
... život

léků nepřeberné množství
stejně ale zemřu
dříve a já chci později

tak si aplikuji tvé doteky
oddaluji orgasmus a smrt

pomíjivý vítěz

Procházím se ve své říši divů
proč už nejsem

udivený

nezvedám odpovědi
z položených otázek
bolí mě hřbet

vymýšlím si

Jsem jako roztoč
co to nedotočil
ale nenechám se
jen tak zašlápnout

botou jménem Mrcha

Lásko, kde jsi?
--------------------
V rozpadlé rytmické budově
seděla láska
zalepené (ne zaslepené) oči
roubík v hubě
svázaná ostnatým drátem
a tiše naříkala

Každý to už slyšel
Autor smudlinek, 26.09.2010
Přečteno 387x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Aťan, NikitaNikaT., labuť, ZILA78, CULIKATÁ, Gabrielle, Žqáry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Jsem jako roztoč
co to nedotočil"
:)

30.09.2010 21:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl

jo... ale dá se to přežít s myšlenkou, že smrt je jistota:-)

26.09.2010 13:26:00 | Žqáry

wow, zajímavé...ST

26.09.2010 13:25:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí