Diktátorka

Diktátorka

Anotace: Láska učí toleranci.

Viděl jsem šátek Lenin
Usmíval se na něm Lenin

na triku rudém jak malina
pro změnu hýčká si Stalina

Ale já to neřeším
protože moc dobře vím

že až sejde se noc s večerem
svléknu jí kalhotky s Hitlerem
Autor Krikloun, 26.09.2010
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí