Touha ?

Touha ?

Anotace: o bolesti,,ztrátě...

Jak láska se rozezní v našich srdcích,
tak putuje dál do kostí líchních.
Jak pramen vody v podzemí vzniká,
tak moje srdce bolestí puká,
když tu nejsi semnou
a už nedržíš ruku mou,
a nedíváš se mi do očí.
Ach bože...hlava se mi rozkočí.
Tak šíleně mi všechna láska,
která v Nás byla chybí,
už je mezi námi dlouhá páska,
tak šíleně to bolí...
Osud náš se již rozpojil,
mezi námi je suchá poušť,
kalich vášně se rozbil,
v prach se promenila zelená houšť,
u které jsme tak rádi postávali,
ruku v ruce měli,
smáli se a objímali,
ponocích o sobě snili.
Teď je už všechno jiné,
nejsme již spolu,
slyšíš Martine ?!..
ŠÍLENĚ TĚ MILUJU...!
Autor Angel, 26.09.2010
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

27.09.2010 08:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí