Vrať mi srdce

Vrať mi srdce

Anotace: ...

Chci své srdce zpátky!
Tak vrať mi ho zpět!
Víš že život je příliš krátký,
nenič mi prosím ještě víc svět!
Oči se mi naplňují lítostí,
slzy pohlcuji mojí tvář.
Proč tys musel být tou významnou bytostí
a proč jen ty mé srdce v hrsti máš?
To ti nestačí že tě v hlavě stále mám?
To ti nestačí že se celé dny a noci trapím?
Vrať mi konečně srdce a já ti za to pokoj dám
a možná se do realného světa vrátím..!!
Autor hyenka, 27.09.2010
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí