Příště tě nechám hlídat

Příště tě nechám hlídat

Anotace: 27.9.2010

Snad jsem tě měla víc hlídat
zatemnit okna
zhasnout měsíc i slunce
zamknout na sto západů
zahodit klíč
nasadit ti pouta
chodit tě krmit
mít tě jen pro sebe
navěky u sebe
nenechat tě odejít
odpustit a milovat
zapomenout a nelitovat.

Jsem jako dítě co tmy se bojí
cítím se sama a moc to bolí.

Příště postavím stráže k našim dveřím
a budu čekat dokud zas ti neuvěřím.
Autor zaba.zuzla, 27.09.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Hadejede, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí