Srdcová Dáma, Srdcový Král

Srdcová Dáma, Srdcový Král

Anotace: vůně perníčků, tureckého medu a marcipánu...sladké opojení

Dostala jsem překrásný dáreček!

Dostala jsem srdce člověka,
co si ho snad ani nezasloužím.

Dostala jsem jeho myšlenky na mě,
já mu dávám myšlenky na něho.

Dáváme si a bereme jeden
od druhého jen to nejlepší.
Učíme se krásným kouskům
jako to dělají batolata
při prvních krůčcích.

Smějeme se spolu,
pořád si povídáme.
Jsme jako čirá,
nikdy nevysychající
studánka.

Ať řeknu co řeknu,
napíšu co napíšu,
vždycky je to dobře,
hřeje nás to u srdcí
našich....
pouťových...

Srdcová Dáma, Srdcový Král,
člověk nikdy by se nenadál,
že půjdou spolu někdy v dál.
Autor jerabina, 28.09.2010
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Haminka, Bíša, devcatko z jetele, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí