Věřím - věříš

Věřím - věříš

Anotace: Věříš na duhu v mléčné dráze, věříš na plochou zemi za svítání...

Z hvězd sestoupivší do Tvého lůna,
mrazení na zádech známkou je mojí,
napnutá touhou - jsi ladící struna,
vzájemná v srdci motlidba – podobojí…
Věříš na duhu v mléčné dráze,
věříš na plochou zemi za svítání,
věříš - že každičké dobro se splácí draze,
nejčistčí LÁSKOU k uzoufání…
Ano, LÁSKA mě nutí před Tebou klečet,
když na oltář citu kladu se celý,
snad život na půl mi účet sečet,
abych k TOBĚ mohl se "vracet" - odkudkoli…
Autor Bamap, 28.09.2010
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, Petbab, CULIKATÁ, Ovádko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí