Smrt lítosti

Smrt lítosti

Anotace: Neodrazím se od dna Jen proto aby jiní věděli,že to dokážu Vychutnám si pocit poznání hlubiny Jelikož jedinci, kteří plavou nad hladinou, pod sebou nemají pevnou zem.

Tak jako pták, když se vznáší duše nad tělem
Tak jako pták cítí svobodu a přesto tíseň,
protože touží být dobrým manželem,
obstarat potravu zazpívat píseň

Tak jako jestřáb při slunce západu
přemýšlí o síle božské,
která mu předala část svého pokladu
Nechala zaniknout emoce hořké

Ty které cítíval, když kořist zahubil
Ty které draly ho jak dýka z oceli
Po čase ztratil je, nůž v něm se otupil
Pudy jsou silnější, lítosti zemřely.
Autor Janishka, 28.09.2010
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: hyenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí