Nezlob se už

Nezlob se už

Anotace: odpustíš mi?

Dám tunu čokolády za Tvé odpuštění,
vynaložím své úsilí, jen abys pochopil,
že když si mě soudil,
moc jsi se unáhlil.

Jsem ta poslední, co by Ti chtěla ublížit.
A jsem ta první, která touží po Tvé společnosti.

Už víme, jak vypadá,
když lev zakousne býčka.
Chci ti ještě ukázat,
jak býk umí potrkat lvíčka.

Svůj hněv nech odplout,
já pak svážu Tě do pout,
řeknu: zavři víčka,
a budeme si hrát…
Autor elevan, 28.09.2010
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: evy, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí