ŠTĚSTÍ

ŠTĚSTÍ

Anotace: 21.8.2010

Byl to tak nádherný den,bylo to jako sen ze kterého se nikdy nechci probudit,byla to pohádka,byla to rozkoš duše,pohlazení,nekonečné štěstí.Byla a jsi princeznou,jsi ůsměv mého srdce.Vzpomínám na ten sladký sen,na ten náš slunný den.Jsi tak jemná,jsi jako pohlazení kapkou rosy,jsi jako sluneční paprsek na mé tváři,jako měsíc v mlze,jsi rajská zahrada....když se dotýkám tvých rtů roztávám jako čerstvě napadený sníh,jsi můj největší hřích.
Noc plná tance,noc plná šance,plná Tebe a nad hlavou jen naše nebe.
Tvé doteky,tvoje něha,tvoje slova,tvé plné rty,v tvých očích sny....
Děkuji Ti lásko,moje krásko.Děkuji ti za ten den,za tlukot tvého srdce,za to že mohu být tvůj,za to že mohu být svůj.
Autor SAP, 28.09.2010
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí