Pár písmen

Pár písmen

Anotace: ...

Dívám se na nebe a nevím co říct
pár písmen ve větě,chceš si to číst?
Jsou to slova, kde Tě stále hledám
ze rtů svůj polibek prostě nedám!

Z očí touha promarněných dnů
samota je hloupá,jako říše snů
Pár písmen na začátku věty
slzy a smutek,jen ne Ty....

Chodím bosá k oknu a zpět
z myšlenek černých hroutí se mi svět
Dlaně prosící ať temnota jde pryč
buď ber co je v osudu,nebo sakra nic!

Jako děvka,co kupuje si Lásku
nebo marioneta na provázku
Divadlo kde nikdo vůbec není
jako baletka co padá stále k zemi


pár písmen všechno změní....
Autor Kett, 28.09.2010
Přečteno 364x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Linzerka, sobý hnusec, Niky88, P.Z., Květka Š., Danga, labuť, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

**

04.10.2010 22:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí