Carnavalito..

Carnavalito..

Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=kh3SeiPbX8M

El carnavalito se bailó a lo más
como jugando felices así y todo
con o banderín adornado con cintas
baile alegre andino mondo y lirondo

que todos vamos a ir a la quena
fiesta sa začína, obliekam poncho
do tanca pojmem skvost Kordilier, žieňa
ak sa len nesníva - dám za to hocčo

z Altiplano do sna prišla si po mňa
u vôd Titicaca vzduch, každý kameň
pozná tu.. šťasný som tak ako Ona
má slzy v očiach.. mám v očiach sĺz prameň
Autor Petbab, 29.09.2010
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Holis, Gabrielle, Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí