Jednou dopadneš jako já...

Jednou dopadneš jako já...

Anotace: ale už ti to bude k ničemu.

Jednou na mě budeš křičet,
jako jsem křičela já na tebe.

Jednou se budeš děsit toho,
jak dlouho to s tebou vydržím,
jako kdysi já.

Jednou pro mě budeš plakat,
jako jsem plakala já po nocích.

Jednou budeš pálit moje fotografie,
jako jsem je pálila já.

Jednou mě budeš nenávidět,
jako já nenáviděla tebe.

Jednou mě budeš chtít zabít,
ale já už budu dávno mrtvá.

Kvůli tobě víš??!!!
Autor Haminka, 29.09.2010
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí