vodou

vodou

Anotace: ()

Ztracená, znavená,
tokem pocitů a myšlenek.
Zmatená, zvrácená
a jak milá navenek.

Už tuším, vím
a mé sny tím tonou,
že se bojím,
být bez tebe opuštěnou.

ztracená, znavená
pod vodopádem lásky.
Zmatená, zvrácená,
v očích téhleté krásky.
Autor euterpe, 29.09.2010
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Šerák, 4LJFilip, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S životem i bez života
s jiskrou, z níž je jen prázdná sloka,
s pocitem, z kterého je jen tichá nota...
ST

19.12.2010 18:46:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí