Poznání...

Poznání...

Anotace: ...poslední...

slzičky v tváři
jako diamanty září
poslední den v září
temnota jak ve starém kalamáři

poslední soud
byla hloupá a bloud
duše její suchá jako troud
našla v té jeho temný kout

silný alkohol
rozpoutal další boj
zoufalý jeho krok
špatným směrem skok

hluboká propast
svou lásku propást
spoutané sny
jejich duše podvedly

ubližuje jí zas
do hlubiny deprese spad
prý ji má ale pořád rád
Autor kuskus pruhovaná, 30.09.2010
Přečteno 349x
Tipy 20
Poslední tipující: Zasr. romantik, James Libustka, hypertenze, vodnař, Bíša, Gabrielle, Divoženka1, Mbonita, Tacca, Jeněcovevzduchukrásného, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí