palace

palace

Anotace: kde láska vzniká

PALACE

Kavárna Palace centrum zábavy bývá
dnes k tanci hraje se, zpěvačka zpívá.
Břeskný hlas hudby modý vzduch rozechvívá.

Každý tu najde zábavu, co se mu hodí,
dole v přízemí,či balkonu lodi.
Tradice, pověst, kavárny říká,
že někdy zde i veliká láska vzniká.

Na kraji, v tmavém, kouzelná víla dolů hledí.
Nádherná postava, milá tvář a štíhlý pas,
dívka to živá,či umělce dílo zas?
V úžasu hledím, můj idol zde stojí,
neztraať se dívko krésná, musíš být moji.
Srdce se zbláznilo, tep stoupá, těžko se dýchá,
jak úder bleskem nová láska vzniká.

Při prvních tónech před krásou její stojím.
„Smím prosit“ - odpovědi její se bojím .
Odpověď její, jak rodící lásce rána je nožem.
Dala mi košem.
-----------
Dávno je tomu dávno je po srdce bolu,
už skoro půl století šťastně jsme spolu
Půl století, dlouhá pro vzpomínky je doba.
Ty hezké zkrásní, kde pro ně vzít slova
špatné z paměti brzy zas mizí,
přesto nejsou nám tak cizí
často v hezké je čas mění,
s úsměvem každý i těch si cení.

Jak to pak tenkrát skutečně bylo?
Co srdce zraněné potom vyléčilo?
Vyzvání k tanci nové, i svoje vyznání
tančila hezky, omluvu měla pro svoje jednání

Po prvé měl jsem v náručí svou vílu
a lásky se rodící něhu i sílu
Další tance jsem si u víly zamluvil
doprovod domů též si domluvil
Láskou svou srdce ji vzal
a srdce své v dlaně ji dal.

Dodnes kvete nám lásky naše květ
i když máme již stříbrný věk.
Doby dobré i zlé, nejednou dala mi košem
a osud už nejednou psal: Teď už je po všem.
Láska má k víle mé silnější byla
a mraky zlé nad námi vždy rozptýlila.

Půl století tomu, dlouhý je věk
dlouho, kdy vykvetl lásky mé květ .
Půl století mám doma svou vílu
vše dala mi i v život sílu.

jalan 2010
Autor ilaila, 30.09.2010
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná láska vykvetla na celý život.

30.09.2010 09:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí