Nemocen

Nemocen

Anotace: patřím k nim!

Běhají do svítání
v košilích po lese
drogami pobláznění
ňáký druh deprese.

Dávaj si na potkání
polibky na ústa
při delším objímání
jejich chuť narůstá.

Příbuzný, moje známí
ta nemoc skolila
píchám si očkování
naříkám: Pro boha!

Po delším vzdorování
nakonec přišel čas
kdy říkám, kamarádi
"Stal jsem se jedním z vás!"
Autor klajusenka, 30.09.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Ishtar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí