Na počest padlým

Na počest padlým

Anotace: .....

Vkročils do mého příběhu
složitějšího než pohádky
a v mém velkém strachu
z ještě větší lásky
a z dalších věcí
na které se bude prášit
já bez váhání a řečí
dokážu se slzami vše zazdit.

V mém vylhaném životě,
plavu naznak k pravdě,
je čas ale jít už po svých
zvednout se na počest všech padlých.
Autor Lexisa, 30.09.2010
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí