Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: .....

Je sladkej,je něžnej,
to je kluk,kterého miluju,
je sladkej,je něžnej,
budu ho vždy milovat.To slibuju.

Já vim,že nejsem jediná,
ale víc než kdy jindy jsem zamilovaná.
Jsem jak hloupá školačka,
co maluje si všude srdíčka.

Zase jsem dostala chuť do života,
znovu pro mě svítí slunce,
už nejsem ta smutná holka,
co nedostala to,co chce.

Filip,to jen ten,kdo se na mě usmívá
ten,kdo když se na mě zadívá,
v tu chvíli je pro mě život krásnější
a láska k němu je pak silnější.

Líbim se mu a chce mě.
To je to,co jsem potřebovala.
Co se to se mnou dějě?
Že bych se zamilovala?

Přeju si vidět tvoje tělo,
přeju si tě obejmout,
přeju si ležet vedle tebe,
přeju si milovat se a ne jednou.

Vim,že se té chvíle jednou dočkám,
nevim ale kdy.Však já si na to počkám.
Autor 1982-JnU, 30.09.2010
Přečteno 482x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí ;)

02.10.2010 09:25:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí