V mrazivém ránu

V mrazivém ránu

Anotace: ...

V mrazivém ránu,za okny chlad
doteky na sklo,dlaněmi snad
Prstem maluji srdce bolavé
šípem Amora,rány zhojené...

Studí mě samota a tíží strach
že Tvé doteky nebudu znát
Ve jménu Lásky dávám srdce své
zaklínám tak na rtech,jméno Tvé...

Malá naděje co proudí ti v žilách
že v severním městečku jsem pro Tebe byla
Na dosah i bez pozvánky
jako milostný dopis vložený do obálky....

Až zastavíš čas a najdeš odvahu
kde odhodíš všechno zlé za hlavu
Najdi si svou mapu snů
tam kde svítí sluníčko,je i můj dům...
Autor Kett, 01.10.2010
Přečteno 401x
Tipy 29
Poslední tipující: CORONATION, Denael, Bíša, Behemot, Jedůfka, Jiná, sobý hnusec, Květka Š., enigman, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip*

03.10.2010 12:28:00 | Bíša

no super...super...super...ST!

01.10.2010 13:10:00 | sobý hnusec

najde a pozná...

01.10.2010 11:01:00 | enigman

Smutech na mě dýchá ze Tvých slok, snad jen podzim, tomu napomoh. Nesmutni a věř- bude líp. Tam venku na Tě čeká ON,ta láská převeliká. Velké ST posílám

01.10.2010 10:34:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí