Dajme..

Dajme..

Anotace: .. tomu

Ak som blázon podľa Hlavy XXII
(dajme tomu) tak môj nálet posledný
bude z neba spadlá hviezda sálavá

dám si krídla z blán naleštiť nail lakom
nech som blázon - telom dušou kompletný
z chirurgickej ocele cink náramkom

odštartuje útok na cieľ túžený
s perleťou vo vlasoch, leskom očí v tme
keď v polosne vánok v lásky tušení

zacítiš na nahom tele, tieň sa zniesť
vedz, že som to ja, spolu noc presýťme
bláznivými objatiami.. bláznov z hviezd
Autor Petbab, 01.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Quigleika, Bíša, carodejka, Holis, WAYWARD, Jiná, James Libustka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.))

02.10.2010 22:48:00 | carodejka

Zamilovaný blázen a tak to má být. Krásná STéčková*

01.10.2010 11:08:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí