Žili jsme náš sen

Žili jsme náš sen

Anotace: Každý má svůj sen

Otáčím se o pár měsíců zpátky
a vzpomínám na naše překrásné pátky.
Naše nekonečné a nerozlučné objetí
je teď jako prokletí.

Na ulici jenom sám zpěv ptáků a vítr vál
tvou lásku a tvé srdce mi přivál.
Tvé křišťálové oči na zeď maluju
v srdci tě celou miluju.

Pevně držíme v dlaních naši krásku
nedovolíme ,aby někdo ohrozil naši lásku.
Amorka jsem do tebe střelil kuší
naše srdíčka láskou k sobě buší.

R:Slunce svítí roste kvítí
slunce zapadá kvítí uvadá.

Bohužel i teplo jednou vystřídá zima
tak i na city příchází doba ochlazení.
Mé srdce svírá pocit samoty
žádné světlo jenom tma.

Kde je světlo,které na cestu mi svítí?
Kde je ten anděl co mi dal křídla?
Kde je tvůj kouzelný úsměv?

Na obličeji mám hluboké vrásky
z pocitu marnosti a ze ztracené lásky.
Posledním silným hlasem srdce zvolá
miluju tě,miluju tě,miluju tě.

R:Slunce svítí roste kvítí
slunce zapadá kvítí uvadá.

Osudový den pár slov prohodila
náš vztah zahodila.
Tady náš pohadkový sen končí
a každý jdeme cestou svou.

Naposled volám miluju tě a sbohem.
Zazvonil zvonec a pohádky je konec.
Autor P1tris, 01.10.2010
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to písňový text, i když původně měl být :)

03.10.2010 11:02:00 | P1tris

Vítej na Literu! K tomuhle textu mám zatím jednu otázku - je to písňový text, a jestli ano, je k tomu i hudba?

02.10.2010 21:08:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí