Maluji

Maluji

Anotace: báseň o kráse ženy...

Sbírka: Dospívání

maluji, a ty jsi mi múzou
maluji báseň o tvé kráse
maluji tě vznešeně skromnou
maluji tvé bytí v tomto čase

maluji, a mé plátno hyne
maluji jak malátně čas plyne
maluji cokoliv na tvém těle
maluji tvůj smutný příběh směle
Autor Lady Contemptible, 01.10.2010
Přečteno 595x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, Bumbác, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí