Můžeš smět

Můžeš smět

Anotace: ....

************

říkám věci
které se říkají
pro štěstí těch
kteří mě milují
i když zas a znova
otročím jen konvenci
vašeho diáře
neporučím srdci
nechci být už za lháře !

chci jen tu kultovní věc
o které se mluví
kvádrovou řeč
ze které se se staví
stabilní životy
šťastných lidí

tak ucel zas můj svět
jen o lásce básním
jen ty můžeš smět
postavit sen krásný
chci to teď hned

I hezky poprosím
jako tvá hodná holka
život nám vykostím
aby se nám jedl zlehka
jak tvá oblíbená brokolicová polévka

************
Autor Lexisa, 02.10.2010
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přátelům se můžu ledatak vybrečet, ale toho blbce to nenakopne.

08.10.2010 06:05:00 | Lexisa

ale ale to neni pravda od ceho jsou pratele:-)) :-p

05.10.2010 05:15:00 | jára spots

járo...ikdyby tak mi je to stejně k ničemu ... :)

04.10.2010 21:37:00 | Lexisa

tak tady nevim co napsat zni to jako volani o pomoc?

04.10.2010 20:11:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí