Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ...

Stáhnu řetěz kolem tebe
teď už budeš navždy má
sám jsem přitom spoutaný
a realitu nevnímám
když nemám chuť, nesnídám
a nelituju rána
hned za tebou pospíchám
pro tebe je to rána
nevěříš, že vidíš mě
jak k tobě jdu
a k obědu je smutná láska
nenávist
s ní žárlivost a pláč
když už nevím, co bych řekl
dobrou noc....a není zač
Autor Manni3, 02.10.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Marille, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí