Opět báseň patřící Tobě

Opět báseň patřící Tobě

Anotace: Nepochopitelná...

Pověz mi, kam si zmizela,
kam dala si mé srdce.
Celou část mě si měla
a já Tě vroucně milovala přece.

Ty jsi mě odkopla,
jako kus papíru na ulici.
A .. jí si se dotkla...
Já končím na střelnici.

Střelnice snů mých,
výstřel je sen.
Jak končím v rukou Tvých,
jak končí můj den.
Autor Leonkaaa, 03.10.2010
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, Lexisa, carodejka, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o(

03.10.2010 14:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí