Podsolnuški..

Podsolnuški..

Anotace: .. ruský akrobatický tanec http://www.youtube.com/watch?v=elz4mO7HZKQ&feature=related

Podsolnuch tanec mne nravitsja ťem boľše
čem bystrej mogu v jarkoj žolti kataťsja
čem jasnej cvetut polja, daj poňať, Bože
što menja trevožit, čemuž´ stichi posveščať
ľubvi tumannoj, za kotoruju mne dobyvaťsja
štob´ tomyteľnym toskam serdca pomešať

slnečnici Slnko rozumie pri tanci
hláska kým nevydá, tancuje - stále nič
bozkami k orbite jej reflex spúšťací
vyvolá, klesne k nej ako syr na sendvič

žltý a nemý tiež, s podobnou vizážou
nech ho má pri sebe, keď hlávku natočí
perami dotkne sa.. snov žltou mixážou
stratí sa s ňou v lúčov slnečnom vrkoči
Autor Petbab, 04.10.2010
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka, Mbonita, Květka Š., Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

da, v samom dele moji, spasibo, ľubľu čitať Puškina, Achmadulinu...

04.10.2010 22:41:00 | Petbab

Moooc hezké.

04.10.2010 20:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí