Láska zabíjí

Láska zabíjí

Anotace: :(

Říkali že smích jí sluší
teď už si zvykli na její pláč
je to smrt které srdce buší
co je ta dívka zač?

Opustil jí v hrozné době
od toho dne jedinou větu v sobě má
"moje srdce patří tobě"
do temných stěn šeptává.

Z veselé dívky smutná je
a může za to jedna vteřina
copak už pro ni neexistuje naděje?
vždyť někde něco končí a začíná

Pro ni vše už skončilo
opustila ji láska jediná
už ji nezajímá co bylo či nebylo
ona už nebude stejná, ale jiná

Pro ni život už dávno zkončil
už rok se zlomeným srdcem přežívá
nikdo se nedoví kdo život ji zničil
- přišla kondolence, dívka
Autor hyenka, 04.10.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už není živá...

04.10.2010 19:46:00 | hyenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí